2010. április 12., hétfő

Állásbörze főiskolásoknak!

A Kecskeméti Főiskola ez év tavaszán 13. alkalommal szervez ÁLLÁSBÖRZÉT. A rendezvény helyszíne a GAMF Kar aulája, ahova a kiállítók elsősorban a GAMF-, Kertészeti- és Tanítóképző Karokon végzetteket, tanulókat várják, de olyan érdeklődőket is szívesen látnak, akik nem a Kecskeméti Főiskolán tanultak, tanulnak.

A rendezvény alapvető célja, hogy személyes találkozó pontot biztosítson az állást keresők és kínálók számára, rávilágítva a munkerő-piaci igényekre és esélyekre. A kiállítók több mint 20 standdal színes programokat kínálnak az érdeklődőknek: céges bemutatkozó előadásokat, próbainterjúkat, ajándéksorsolást.

A rendezvény fő támogatói a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. és a LEGO Manufacturing Kft., kiemelt támogatók: Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft., MSK Hungary, ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft-t képviselő Human Recruitment & Consulting Kft. és a Bosal Cégcsoport. A multinacionális cégek mellett a kiállítók közt megtalálhatók állami szervezetek és személyzeti szolgáltatók is. 2010 tavaszától a Kecskeméti Főiskola is bekapcsolódik a Diplomás Pályakövető Rendszer (DPR) országos felméréseibe, ezért a központi DPR-ért felelős Educatio Kft. is megtiszteli jelenlétével a rendezvényt.

A szervezők a börzére való felkészülést hasznos tanácsokkal, szolgáltatásokkal segítik (CV Szerviz, hasznos linkek, fórum, próbainterjú). A http://allasborze.kefo.hu oldalon a Hírek menüpontban az érdeklődők és a kiállítók is folyamatosan tájékozódhatnak az aktualitásokról. Az elmúlt évek jó gyakorlatához hűen idén is készül az álláskeresők tájékoztatását segítő Állásbörze kiadvány.

A szervezők mind a kiállítókat, mind az érdeklődőket szeretettel hívják és várják!





ÁLLÁSBÖRZE
KECSKEMÉTI FŐISKOLA
2010. április 28.
Szerda 9-15 óráig
Látogatói részvétel: ingyenes
Helyszín: GAMF Kar aula
Kecskemét Izsáki út 10.
Szervező: Karrier Tanácsadó és Hallgatói Szolgáltató Központ
76/516-476


 

Tetszett a cikk? Ajánld másoknak is!
Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasdhoz Add a Twitter-hez

Légy az első kommentelő!

Megjegyzés küldése

VIVA aktuális műsora

m1 aktuális műsora

VH1 aktuális műsora

TV2 aktuális műsora

MTV Music Television aktuális műsora

RTL Klub aktuális műsora

Zsenge-mét: a kecskeméti fiatalok blogja / Kecskemét ifjúsági blogja © 2008. A blogot Gunity Gábor készítette - Másik oldalam: Robinson tábor

További oldalam: Film és Médiatábor

Ugrás a tetejére!