A blogról

Heló fiúk, szia lányok!

A Zsenge-mét egy hiánypótló blog Kecskemét ifjúsági életében. A Kecskeméti Televízió újságírói úgy érzékelték, hogy nincs igazából olyan internetes oldal a gyermekek és az ifjúsági korosztály számára, ami igazán nekik és róluk szól. Ezért indítottuk el a Zsenge-mét blogot.


Alapelvünk az, hogy a városban zajló, fiataloknak szóló programokról tájékoztatást adjunk. Szóljunk a tizenéves korosztály aktuális kérdéseiről, problémáiról. Legyenek iskolai témák, de a szabadidő hasznos eltöltése is jelenjen meg oldalainkon. A divat és a szórakozás szintén fontos meghatározói a tinik életének. A szerelem, a zene, a mozi, a sport, a számítógép éppúgy kiemelt témáink.

Kik készítik a blogot?

Az oldalt a Kecskeméti Televízió két munkatársa agyalta ki, hozta létre. Írnak ide ők is, de alapvetően fiatalok alkotják a csapatot. Olyan srácok, akik érdeklődnek a média és a filmek világa iránt. Tizenéves fiúk és lányok. Médiatáborosok, akiknek már van némi fogalmuk az írásról, a szerkesztésről. Valamint olyanok, akik csak most kacérkodnak ezzel, de van vénájuk hozzá. Ők telefonálgatnak, ők mennek helyszínre, ők interjúznak és ők töltik fel írásaikat vagy fotóikat, videóikat. 

Miért érdemes ide rendszeresen visszajárni ?


Mert mindig van új tartalom. Hozzák a híreket a saját világukból. Az iskolai büfé kínálatától kezdve a tantermi pletykákon át a hétvégi bulik beszámolójáig. Leginkább laza, könnyed témák ezek, de a komoly dolgoktól sem riadnak vissza. De nem csak írások vannak itt. Fotók, videók is. Az osztály legszebb lányairól, helyes fiúkról, partykról, koncertekről, osztálykirándulásokról, nyaralásokról...


Blogger lennél te is?


Miért ne!? Ha kedvet kaptál, csak keress meg minket! Különösebb kritérium nincs, csak légy kreatív, szorgalmas és írj jól, helyesen. Ha ezeknek megfelelsz, máris beléphetsz a csapatba. Nem árt tudni hogy itt nincs kötelező munka. Akkor írsz, ha ráérsz, vagy ha van témád. Ugye van???

VIVA aktuális műsora

m1 aktuális műsora

VH1 aktuális műsora

TV2 aktuális műsora

MTV Music Television aktuális műsora

RTL Klub aktuális műsora

Zsenge-mét: a kecskeméti fiatalok blogja / Kecskemét ifjúsági blogja © 2008. A blogot Gunity Gábor készítette - Másik oldalam: Robinson tábor

További oldalam: Film és Médiatábor

Ugrás a tetejére!