Reklám ajánlat

Kedves leendő Partnerünk! 

A Zsengemét egy hiánypótló blog Kecskemét ifjúsági életében. A Kecskeméti Televízió újságírói úgy érzékelték, hogy nincs igazából olyan internetes oldal a gyermekek és az ifjúsági korosztály számára, ami igazán nekik és róluk szól. Ezért indítottuk el a Zsengemét blogot.


Alapelvünk az, hogy a városban zajló, fiataloknak szóló programokról tájékoztatást adjunk. Szóljunk a tizenéves korosztály aktuális kérdéseiről, problémáiról. Legyenek iskolai témák, de a szabadidő hasznos eltöltése is jelenjen meg oldalainkon. A divat és a szórakozás szintén fontos meghatározói a tinik életének. A szerelem, a zene, a mozi, a sport, a számítógép éppúgy kiemelt témáink.


Miért érdemes támogatóként megjelenni a Zsengeméten?


A Kecskeméti Televízió honlapja napi több ezer oldalletöltést ér el. Meghatározó tájékoztató felület a városban és környékén. A KTV honlapjának blogjaként szintén nagy olvasottság jellemzi a Zsengemétet. Látogatóink között ott lehet a város több ezer diákja, azok szülei, pedagógusok. 


Kik lehetnek támogatóink?

Bárki. Főleg azokra a cégekre, vállalkozásokra gondolunk elsősorban,  amelyek profilja a Zsengemét profiljával azonos. Gyakorlatilag minden szóba jöhet, ami érinti a fiatalokat. Szórakozóhelyek, könnyűzenei vagy kulturális események szervezői, ruházati üzletek, gyors étkezők, autó és motor üzletek, könyvesboltok, szépségszalonok, fitness termek, sport egyesületek, iskolák, ifjúsági egyesületek, orvosok és hosszú még a sor.


Mennyibe kerül Önnek a támogatás?


A honlapon különböző nagyságú bannereket tudunk elhelyezni. Igény szerint ezeket magunk gyártjuk, de hozott anyagból is dolgozhatunk. 

A reklám bannerek ára megegyezés alapján alakul. Ez függ a hirdetés idejétől, a banner nagyságától és helyétől.


Amennyiben felkeltettük érdeklődését, itt keressen minket:

6000 Kecskemét, Szabadság tér 2.
76/570-440
zsengemet@gmail.com

VIVA aktuális műsora

m1 aktuális műsora

VH1 aktuális műsora

TV2 aktuális műsora

MTV Music Television aktuális műsora

RTL Klub aktuális műsora

Zsenge-mét: a kecskeméti fiatalok blogja / Kecskemét ifjúsági blogja © 2008. A blogot Gunity Gábor készítette - Másik oldalam: Robinson tábor

További oldalam: Film és Médiatábor

Ugrás a tetejére!