2010. június 14., hétfő

Megjelent a Breaking Dawn!

A minap a központban sétáltam és az egyik könyvesbolt kirakatában értesültem arról, hogy a Twilight saga 4. része is kikerült a boltokba magyar fordítással. Azt tudtam, hogy júniusban jelenik meg, mégis annyira meglepett, hogy a kirakat felének tartalmát ezek a könyvek alkotják, hogy köpni-nyelni nem tudtam.

Én személy szerint imádok olvasni. A Harry Potter kötetek az abszolút kedvenceim, és amikor megjelent a Twilight első része, hallani sem akartam arról, hogy a Harry Potter rajongók képesek egy ilyen „őrült” történetet olvasni. De aztán egy idő után annyira elkezdett érdekelni, hogy mit esznek azon a könyvön, hogy kölcsönkértem az egyik barátnőmtől. Elolvastam az első részt, és nem mondtam, hogy rossz, de nem is nyerte el a tetszésemet. Adtam még egy esélyt a történetnek és elolvastam a második részt is. Mennyi idő alatt? Talán két délután? A második könyv, a New Moon, annyira megfogott, hogy le se bírtam tenni a könyvet. Aztán a harmadik rész, az Eclipse is felejthetetlen élmény volt. A véleményem erről a varázslatos történetről pár hónap leforgása alatt gyökeresen megváltozott, és január óta vártam, hogy a Breaking Dawn is a polcokra kerüljön.

Persze nem kellett volna annyit várnom, hisz, ha a google-be beütöm, hogy ’Breaking Dawn magyar fordítás’ tutibiztos, hogy el tudtam volna olvasni szabadfordításban.

De nem szerettem volna lelőni a „poént”, én normálisan, könyvformában akarom elolvasni, és most már csak az hiányzik, hogy összeszedjek 4000 forintot, és megrendeljem a neten, mert így 20% lejön az árából. :D

nelli.=)

Tetszett a cikk? Ajánld másoknak is!
Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasdhoz Add a Twitter-hez

Légy az első kommentelő!

Megjegyzés küldése

VIVA aktuális műsora

m1 aktuális műsora

VH1 aktuális műsora

TV2 aktuális műsora

MTV Music Television aktuális műsora

RTL Klub aktuális műsora

Zsenge-mét: a kecskeméti fiatalok blogja / Kecskemét ifjúsági blogja © 2008. A blogot Gunity Gábor készítette - Másik oldalam: Robinson tábor

További oldalam: Film és Médiatábor

Ugrás a tetejére!