2010. május 16., vasárnap

Gerincproblémák ma, és a nagyszerű orvostudomány

Általános iskolás korom óta van gerincferdülésem. Ez egyre súlyosabb lett, és a mi nagyszerű orvostudományunk egyre „jobb” ötletekkel ált elő.

Először csak gyógyúszásra kellett járnom. Aztán jött a gyógytorna, végül pedig a XXI. század legmodernebb kínzóeszköze a korzett, vagy fűző. Amikor először használtam ezt a műanyag páncélt végképp elkeseredtem. Úgy éreztem: „na, kész ennyi”. Tudtam, hogyha tovább romlik a gerincem, akkor jön a műtét. Hozzáteszem, hogy az ORVOS ÁLTAL felírt gyógyúszásra és a gyógytornára is rendszeresen jártam, csináltam, de semmit nem ért.

A változás akkor jött, amikor elkezdtem járni az új sulimban lévő gyógyúszásra. Ez százszor keményebb volt, mint az orvos által felírt, és ezáltal sokkal hatásosabb is. Na hoppá… Fura egy helyzet. Nem használ amit az orvos ajánl, hanem sokkal jobb, amit én találok? Hogy van ez? A dolgot még tetőzi, hogy új gyógytornászt is találtam Nagykőrösön, akinek a segítségével 1000 szer több izom fejlődött a testemen. Meglett mind a 8 kockám, és olyan delták a hátamon, amiket még a D csúcs is megirigyelne egy trapézban.

Na de itt jön az egész sztori legszebb része, amikor rátaláltunk a Kiegyensúlyozott Emberért Alapítványra. A röntgenlelet rögtön javulást mutatott, de ami a legjobb, én magam is éreztem azt a számos pozitív változást, amelyhez a testi kiegyensúlyozás juttatott.

Az alapítvány célja:
„A fogazat és sok testi probléma összefüggésének feltárásával és megismertetésével megalapozni egy olyan fogászati ellátó kultúrát, ahol a fogorvosok és fogtechnikusok nagymértékben képesek enyhíteni, illetve megszüntetni a fogazat okozta gyötrelmeket, és az ember számára visszaállítják a kiegyensúlyozottságot.

Megtapasztaltatni az emberekkel a testi és lelki kiegyensúlyozottságot, és annak hosszú távú fenntartása érdekében megoldásokat mutatni számukra, valamint támogatni azokat a kezdeményezéseket, amelyek ezt lehetővé teszik.”
Ez az egyensúly kihat az egész testre a fogakon és az álkapcson keresztül.

Bővebb információ:

Más emberek tapasztalatai: lásd a videókon.

WaspKnive (G&WM)Tetszett a cikk? Ajánld másoknak is!
Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasdhoz Add a Twitter-hez

Légy az első kommentelő!

Megjegyzés küldése

VIVA aktuális műsora

m1 aktuális műsora

VH1 aktuális műsora

TV2 aktuális műsora

MTV Music Television aktuális műsora

RTL Klub aktuális műsora

Zsenge-mét: a kecskeméti fiatalok blogja / Kecskemét ifjúsági blogja © 2008. A blogot Gunity Gábor készítette - Másik oldalam: Robinson tábor

További oldalam: Film és Médiatábor

Ugrás a tetejére!