2010. május 16., vasárnap

Hamarosan strandszezon! Sportolásra fel!

Nemsokára vége a sulinak és következik a várva várt strandszezon.
A nyári zsongás előtt a lányok mellett a fiúk is fordítanak időt testük rendbe hozására, felélénkítésére. A csajoknak fontos, hogy ne legyen úszógumi a derekukon, ne legyen nagy a hasuk, a combjuk, a fenekük és persze ne legyen narancsbőrük.

A pasik főleg az izmok fejlesztésére fektetnek nagyobb hangsúlyt. Egy szépen kidolgozott felsőtest nagyon vonzó lehet a csajok számára, egy forró nyári napon. Ha úgy érzed nem készültél fel eléggé erre az időszakra, akkor érdemes elkezdened, mert kifutsz az időből!

Ha szeretsz futni, akkor érdemes ezt kihasználnod. Napi fél óra futással sokat javíthatsz alakodon. Legjobb az esti futás, mert a friss levegő jót tesz testednek és az elalvás is könnyebb lesz.Ha viszont nem szeretsz futni, akkor szedd össze barátnőidet és célozzátok meg a bevált bulihelyeket. Bármilyen hihetetlen, de táncolással akár 520 kalóriát is elégethetsz. Ugye, mennyivel kellemesebb?

Az étkezésre is érdemes odafigyelni. Napi ötszöri étkezés a legjobb, mert így az anyagcseréd felgyorsul és a raktározás minimálisra csökken. Persze figyelj az arányokra, vacsorára ne egyél sokat és csak 6 előtt! Nassolni is csak óvatosan, gyümölcsöket, esetleg túrórudit.

Ha ezeket betartod, álomalakod, tested lehet és nyugodtan vághatsz bele a pasizásba vagy csajozásba.

Dóri

Tetszett a cikk? Ajánld másoknak is!
Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasdhoz Add a Twitter-hez

6 komment:

WaspKnive írta...

Pasiknak: A bogyókat meg hanyagoljátok!! (kivéve ha totál gyökér akarsz lenni) A legjobb izmokat nem a nagy terhelés, hanem a folyamatos, rendszeres és nem túlzottan nagy edzés alakítja.
szóval, csak okosba.. ;)

Dóri írta...

Ez így van:)Te vagy rá a példa:D♥

WaspKnive írta...

a totál gyökérre? XD

Dóri írta...

Khm...nem arra gondoltam:D
De te tudod mire érted:DxD

Dóri írta...

Persze hogy a bogyó nélküli macsóra gondoltam;):D(L)

WaspKnive írta...

akkó jóvanakkó... :)♥

Megjegyzés küldése

VIVA aktuális műsora

m1 aktuális műsora

VH1 aktuális műsora

TV2 aktuális műsora

MTV Music Television aktuális műsora

RTL Klub aktuális műsora

Zsenge-mét: a kecskeméti fiatalok blogja / Kecskemét ifjúsági blogja © 2008. A blogot Gunity Gábor készítette - Másik oldalam: Robinson tábor

További oldalam: Film és Médiatábor

Ugrás a tetejére!