2010. május 24., hétfő

Játszótér a kutyaszarban

Most akkor veszélyes-e a gyerekekre a kutyaszar vagy sem? Mert mindig azt halljuk: sokáig fertőző marad a játszótér, ha odapiszkít a kutya. Vakságot is okozhat-mondják. De akkor miért kell egy legális kutyafuttató helyén játszóteret építeni a Berzsenyi utca mögött?
Persze szép és jó, örülnek a kisgyerekes családok. Rendben van. Egy valami azért nem fér a fejembe. Ha valóban veszélyes a kutyagumi a gyerekekre, akkor tényleg a legjobb megoldás, ha az évek óta kutyapiszok és pisi áztatta területen épül játszótér? Mert olyannyira kutyás hely volt, hogy még kuka is volt a kutyaürüléknek. Igaz, zacskó csak eleinte lógott rajta. Ha valóban évekig fertőz ez a szennyezés, akkor biztonságos-e az itt épült játszótér? És, ha minden áron itt kell lennie a játszótérnek, akkor miét nem lehetett volna az 50 méterrel arrább lévő téren felépíteni? Ahol nem volt kutyasétáltató. Lehetett volna játszótér is, és megmaradhatott volna a kutyások helye is. Mert ne feledkezzünk meg arról sem, hogy nem tilos kutyát tartani, és aki kutyát tart, az igényli a sétáltató helyet. Most ide nem járhatnak. Pár száz méterre arrább szintén nem, mert ott is egy játszótér van. Attól egy kicsit vissza egy közös képviselő önhatalmúlag rakott ki kutyákat kitiltó táblákat. Mi lesz így a kutyásokkal? Mi lesz így a kutyaszarban játszó gyerekekkel?

Tetszett a cikk? Ajánld másoknak is!
Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasdhoz Add a Twitter-hez

Légy az első kommentelő!

Megjegyzés küldése

VIVA aktuális műsora

m1 aktuális műsora

VH1 aktuális műsora

TV2 aktuális műsora

MTV Music Television aktuális műsora

RTL Klub aktuális műsora

Zsenge-mét: a kecskeméti fiatalok blogja / Kecskemét ifjúsági blogja © 2008. A blogot Gunity Gábor készítette - Másik oldalam: Robinson tábor

További oldalam: Film és Médiatábor

Ugrás a tetejére!