2010. május 18., kedd

Starstruck filmajánló

Május 1-jén jelent meg a Disney csatorna legújabb egész estés mozija Starstruck, vagyis Randiztam egy sztárral címmel. A film alapja egy tipikus Disney-féle szerelmi történet, ám most a forgatókönyvíró elvonatkoztatott az iskolai témától. Nincsen benne kosárcsapatm időutazás, varázslók, sőt még kettős életet élő tinisztár sem. Csak egy normális sztár. Már ha egyáltalán lehet a sztárokat normálisnak nevezni...

A film főszereplője Chrictopher Wilde (Sterling Knight), aki tengerkék szemeivel és énekhangjával nyűgözi le a világ tinilányait. Rajongóklubjának elnöke, Sarah (Maggie Castle) és húga, Jessica Olson (Danielle Campbell) a nagymamájukhoz utaznak Hollywoodba társasjátékozni, és segíteni a kerti munkában. Ám Sarah más terveket szövöget. Kedvenc énekese, Christopher után akar nyomozni, és fotókat akar róla készíteni énekelve, táncolva, szuszogva. A terv be is válik, és a két lány Chris barátnőjének, Alexis Blendelnek (Chelsea Staub) a szülinapi buliján találja magát, ahova a híresség rejtőzködve érkezik meg egy filmszerep miatt. Miközben Srah próbál Christopher közelébe férkőzni, Jessica, akit teljesen hidegen hagy nővére rajongása, a kocsiban vár, majd ezt megelégelve a hátsó bejáratkoz indul, ahol szerencsétlenségére Christopher rányitja a csapóajtót, és itt kezdődnek a kalandok. Jesst kórházba szállítják agyrázkódás gyanújával, majd Christopher viszi haza, de előtte még beugranak a srác fogadására is. A papparazzik üldözése miatt a sztárnak Jessicáék garázsában kell aludnia, majd álruhába öltöve bújkálni a firkászok elől. Másnap a tengerparton véletlen újra találkoznak, és a lesifotósok üldözése miatt kocsiba pattannak. Eközben Sarah megkaparintja kedvence kocsikulcsát, és nem is sejti, hogy húga épp helyette éli álmait. Városnézés, tengerparti séta, és az állandó tudat, hogy figyelik őket.
Vajon mi lesz Jess és Christopher kettősével? Elválasztják őket a pletykák, vagy boldogan élnek, míg meg nem halnak?

Mi fogott meg ebben a filmben? A tökéletes azonosulás a szereplőkkel. Mindenki, aki a környezetemben megnézte a Starstruckot, egy szereplő helyébe tudta képzelni magát. Én pl. Sarahra hasonlítok kicsit, gyakran magamra ismertem, miközben a lány úgy kóslatott kedvence után, mint egy pincsikutya.

Ajánlom a Randiztam egy sztárral-t minden Disney rajongónak, valamint azoknak a fiataloknak, akik kedvelik a romantikus vígjátékokat jó zenével főszerezve. A dalokat Sterling Knight és Anna Margaret énekelték fel.

Nekem a Starstruck első nézés után kedvencemmé vált, remélem nektek is tetszeni fog.

Viki.

Tetszett a cikk? Ajánld másoknak is!
Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasdhoz Add a Twitter-hez

Légy az első kommentelő!

Megjegyzés küldése

VIVA aktuális műsora

m1 aktuális műsora

VH1 aktuális műsora

TV2 aktuális műsora

MTV Music Television aktuális műsora

RTL Klub aktuális műsora

Zsenge-mét: a kecskeméti fiatalok blogja / Kecskemét ifjúsági blogja © 2008. A blogot Gunity Gábor készítette - Másik oldalam: Robinson tábor

További oldalam: Film és Médiatábor

Ugrás a tetejére!