2010. május 14., péntek

Kívánságműsor - kell ez nekünk?

Komolyan nem értem, hogyan lehet még mindig sikeres műfaj a kívánságműsor. Ok, hogy olcsó a rádióknak, de a hallgatóknak is ennyire nélkülözhetetlen?
Már csak azért kérdezem ezt, mert manapság bármelyik zenét ( de még a videóját is ) megnézhetjük, letölthetjük bármikor tucatnyi oldalról. Még regisztrálni sem kell hozzá, elég csak a "tecsövedre" menni és már válogathatunk is milliónyi feltöltött sláger közül. Mostanában már így hallgatok zenét én is. Odacsapom az éppen aktuális slágereket a lejátszási listára, nyomok egy pléjt és már szól is. Én meg ülhetek a kádban, vagy rakhatom oda a vacsorának valót közben. Mikor munkába megyek, vagy onnan jövök, a kocsiban ( ha nem éppen valamelyik beszélgetős műsort hallgatom amit általában szoktam ), akkor valamelyik zenei rádiót. De bármikor kapcsolok bármelyikre, mindig kifogom a kívánságműsort. Küldöm mindenkinek aki szereti - szól a szokásos szöveg. Vagy ami még rosszab: küldöm mindenki aki szeretinek....És küldik rendre ugyanazokat a dalokat, amelyeket amúgy is naponta ötször adnak. Magam egyszer ott voltam a Danubius stúdiójában, amikor Garami Gábor ( höhö: GG ) volt a műsorvezető és volt még ez a rádió, amikor épp a kívánságműsort vezette. Zene alatt jött a telefon, ment az egyezkedés, ezt ne, az már volt, legyen inkább amaz. A telefonáló pedig örülhetett, hogy legalább az előadó az lett, akit ő szeretett volna. Így megy ez gyanítom, csak akkor mi értelme? Persze, kedveskedni mindenki szeret a másiknak. De ki tudja, az a másik hallgatja-e épp akkor épp azt a rádiót? Nem egyszerűbb emailt dobni, csatolni egy klipet, esetleg wiwen megírni, hogy figyuzd a levládádat, küldtem neked valamit. Így is megtudják sok százan, hogy valamit küldtél neki. Ezer formája van már az ilyen meglepiknek, nem tudom felfogni, miért éppen azt választják ( már akik ), amiért még fizetni is kell ( telefon, sms ). Tudja ezt valaki? Akkor írja már meg! Köszi!

Tetszett a cikk? Ajánld másoknak is!
Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasdhoz Add a Twitter-hez

Légy az első kommentelő!

Megjegyzés küldése

VIVA aktuális műsora

m1 aktuális műsora

VH1 aktuális műsora

TV2 aktuális műsora

MTV Music Television aktuális műsora

RTL Klub aktuális műsora

Zsenge-mét: a kecskeméti fiatalok blogja / Kecskemét ifjúsági blogja © 2008. A blogot Gunity Gábor készítette - Másik oldalam: Robinson tábor

További oldalam: Film és Médiatábor

Ugrás a tetejére!