2010. április 13., kedd

Álmodtam egy nagyot - avagy a tánc, ami összeköt


Délután van, 4 óra előtt járunk pár perccel. Ma volt az utolsó tanítási nap. A Pláza tömve van emberekkel. Páran cinkosan összekacsintunk, amit a be nem avatottak nem tudnak mire vélni. Aztán egy nézelődő-shoppingoló elkiáltja magát: ”Nyár van!!!”
A zene hirtelen elhallgat, majd egy másik számra vált. Ezek a cinkosan össze-összenéző fiatalok hirtelen táncra perdülnek. Szól a zene, és a kisebbfajta tömeg egyszerre táncolja ugyanazokat a mozdulatokat. Az egész egy hatalmas örömünnep, a nyár örömünnepe, a pár perce még békésen nézelődő diákok most teljesen felpörögve táncolnak, a többiek lelkesen tapsolnak és mindenki egytől-egyig érzi, hogy itt a „hosszú forró nyár” Mindenkinek kicsit HSM2 fílingje van.

Aztán a zene elhallgat, majd egy másik számra vált. Az emberek tapsolnak és ujjonganak egy ideig, de aztán mindenki megy a dolgára, mintha mi sem történt volna. Mégis mindenkinek egy fantasztikus élmény marad.

Ha láttátok minap az Aktívot, akkor már biztosan rájöttetek, hogy az ötlet nem tőlem származik, egy pesti bevásárlóközpontban már megvalósítottak egy hasonló dolgot. De az Pesten volt. Ez meg itt Kecskemét. És szerintem Kecskemét-cityben minden adott ahhoz, hogy összehozzunk egy ilyen fantasztikus tánc-showt. Úgy gondolom ez egy hihetetlenül jó gondolat, és egy izgalmas esemény lehetne.

Na,lenne kedvetek?

O.Zs.

Tetszett a cikk? Ajánld másoknak is!
Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasdhoz Add a Twitter-hez

1 komment:

Névtelen írta...

Klassz lenne4 De ogyan?

Megjegyzés küldése

VIVA aktuális műsora

m1 aktuális műsora

VH1 aktuális műsora

TV2 aktuális műsora

MTV Music Television aktuális műsora

RTL Klub aktuális műsora

Zsenge-mét: a kecskeméti fiatalok blogja / Kecskemét ifjúsági blogja © 2008. A blogot Gunity Gábor készítette - Másik oldalam: Robinson tábor

További oldalam: Film és Médiatábor

Ugrás a tetejére!