2010. április 27., kedd

Srácok! Mindjárt itt az évvége!

Alig 6 hét van vissza a suliból! Hat hét, emberek! És utána töménytelen mennyiségű bulizás meg strandolás vár ránk kötelezettségek és lelkiismeret nélkül. De nem is olyan szép az a nyár, ha közben magolni kell azokból a tárgyakból, amikből meghúztak, ugye?

Pedig biz, a nyárig van még hat hét…ebből le is vonhatunk kettőt, mert ekkorra a jegyeket lezárják. Vagyis alig egy hónap maradt a javításokra! Persze, persze mondhatjátok azt, hogy ki a jó eget érdekel a proton relatív atomtömege vagy az 50 kg-os test lendülete, amikor itt a jóidő, mindenki várja a nyarat és a szabadságot. De sajnos ennek megvan az ára.

Aki idáig pihentette a szürkeállományát, az jó lenne ha megtalálná a bekapcs-gombot, mert a tanárok már most figyelik, hogy ki mennyire hajt! Szóval mindenkinek mondom, hogy húzzunk bele, mert gondolom senki se szeretné otthon biziosztás után az ősök pampogását hallgatni arról, hogy melyik tárggyal nincsenek megelégedve és hogy a nyárra vonatkozóan milyen szabályokat léptetnek érvénybe.

A nyár akár tetszik akár nem, arra való, hogy pihenjünk, lazuljunk, nem pedig arra, hogy Európa történelmével, vagy az angol igeidőkkel untassuk az agyunkat. Tehát van négy hetünk. Feküdjünk rá most azokra a tantárgyakra, hogy utána élvezhessük a nyarat és a napsütést!^^

nelli.=)

Tetszett a cikk? Ajánld másoknak is!
Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasdhoz Add a Twitter-hez

1 komment:

elektra1007 írta...

Sok sikert kívánok minden diáknak, hogy az év végi eredménye sikeres legyen és hogy a nyárra csak a buli, a strand.... várjon titeket! Inkább most vegyétek kezetekbe a könyvet, mint a nyáron... (mert akkor nem fogod...)
Ja és minden leendő érettségizőnek a hétfői naphoz (és persze a többihez is) nagyon - nagyon sok sikert, egy kalap kakit kívánok... Mindenkinek menni fog!!

Megjegyzés küldése

VIVA aktuális műsora

m1 aktuális műsora

VH1 aktuális műsora

TV2 aktuális műsora

MTV Music Television aktuális műsora

RTL Klub aktuális műsora

Zsenge-mét: a kecskeméti fiatalok blogja / Kecskemét ifjúsági blogja © 2008. A blogot Gunity Gábor készítette - Másik oldalam: Robinson tábor

További oldalam: Film és Médiatábor

Ugrás a tetejére!