2010. április 8., csütörtök

A VIVA átverte közönségét????

Előre szeretném közölni, hogy a cikket nem mint elfogult Justin Bieber rajongó írom, hanem mint egy kívülálló személy, aki figyelemmel követte a 2010-es Viva Comet gála alakulását. Mindenki arra célzott, hogy itt lesz Ő, végül olyan jön, akiről szó sem volt.
Ma reggel izgatottan ébredtem, mivel tudtam, hogy a mai napon jelenti be Lengyel Attila, a Viva, MTV és Comedy Central vezérigazgatója az idei Comet pontosabb információit, köztük,hogy ki a külföldi fellépő.
Bíztam benne, hogy két kedvencem, vagyis Justin Bieber és Miley Cyrus közül fog kikerülni ez az előadó, ugyanis minden jel erre a két névre mutatott.
1. A Viva Interaktív című műsorában a chaten a műsorvezetőt, Bent üzenetekkel bombázták, mégpedig a külföldi fellépő témájában. Ben válasza az volt, hogy Miley és  Justin a két lehetséges sztár, akik ellátogatnak hazánk egyik legnevesebb könnyűzenei gálájára.
2. Nem csak Ben, hanem kedvelt magyar énekesek is, köztük Lola, és SP is célozgattak Twitteren Justin fellépésére. Két nappal ezelőtt, egy jó barátnőm, Leti kérdésére válaszolt Attila ezen a közösségi oldalon, mire SP is válaszolt. Íme a beszélgetés:
  Leti: Mikor jelented be hogy kilesz a külföldi fellépő a cometen??
  Lengyel Attila:Csütörtökön!!!
  SP:Justin Bieber????
Egyre több volt az összefüggés...Először Ben,aztán SP is, meg Lola is beszélt róla....
A reggelemnél tartottunk,ugorjunk az első szünetre. Előkaptam a mobilom, felszaladtam Twitterre,ugyanis Attila tegnap este úgy köszönt el, hogy ''Holnap aki korán kel, aranyat lel!! :D ''.
Hát aranyat? Inkább azt,hogy egy átverés áldozatai lettünk.
''A 10. VIVA Comet hivatalos időpontja és helyszíne: 2010. június 17., SYMA csarnok. Fellép a Cascada, és a legnagyobb hazai sztárok. '' - küldte az üzenetet a nagyvilágnak reggel 6 óra környéként a Viva vezérigazgatója.
Cascada? De róla nem is volt szó! Ne értsetek félre,semmi bajom az együttessel. Nagyon jó zenéik vannak, és elismert csapatnak számítanak az ő stílusukban. Persze, megérteném, ha Ben a 2 név mellett őket is megemlítette volna, de gyakorlatilag mi Justin és Miley fanok végig hülyítve lettünk. És nem csak én vagyok a csalódott...Néhány barátnőm Twitter üzeneteiből idéznék:
D. Nelli: ''Cascada? Ez most komoly?:O Mért nem Justin...? ''
K. Dorina: ''Ohh nemár Cascada.. Justinra többen mentek volna..:@ ''
L. Leti: ''Cascada... Hát Cometre se megyünk -.- :S ''
M. Kari: ''@Attila_hun összetörted a szívem. :'( M É R T N E M J U S T I N ? ? ''
A Justin rajongói oldalak is tele vannak felháborodott rajongókkal:
Pettush: ''CSALÓDÁS AZ EGÉSZ COMET''
Encsy: ''Cascada szerintem azért fogadta ezt el mert már nem hivják sehova sem.''
Most kezdődött el az Interaktív, és Ben olvassa be a chat üzeneteket. Mindenki sorra írja, hogy ''Justint'', vagy hogy '' nee Cascada'', mire Ben ezt válaszolja:''Kevés aki ellenzi  a Cascada-t!''
Szerintetek jogos a felháborodás? A Viva félrevezetett mindenkit...
Mindenesetre én el fogok menni június 17.-én a SYMA-ba, akár Cascada, akár nem. De hogy nagyon csalódtam a Viva Tv-ben, az biztos.

viki

Tetszett a cikk? Ajánld másoknak is!
Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasdhoz Add a Twitter-hez

5 komment:

fanni_nemeth_jb@hotmail.com írta...

én sem fogok menni cometre és is alig vártam hogy bejelentség és arra számítottam hogy Miley vagy Justin lesz a külföldi fellépő és erre Cascada :'( rossz döntés és téll többen mentek volna Justinra vagy Mileyra... amúgy meg tavaly is két külföldi fellépő volt és hátha Attila belátja Justin vagy Miley jobb döntés lett volna és meghívja legalább valamelyiket !!!

PiciMogyi írta...

Hát..én is abban bíztam hogy Justin jön. Hát ha nekik úgy jobb, hogymindenkit átvernek akkor tegyék azt, de elfogják veszíteni a maradék nézőjüket is..

Viki írta...

igazából egy barátom mondta,hogy mindig 2 fellépő szokott lenni,és mindig úgymond a ''gagyibbat'' jelentik be előbb.reménykedek,hogy 2-3 héten belül még egy fellépőt,remélemhetőleg justint is bejelentik.ha meg nem akkor nagyon mérges leszek :D (én írtam a cikket csak nem tudom hová lett a nevem...)

Névtelen írta...

olyan ideges lettem amikor meg tudtam h ...fúúú xD
nekemsincs sok bajom caskadával..csak az h ő jönnn és nem justin:@:'(
Justinra télleg többen jönnének..
de attól még el meek..
de azt nemértem h mért pont ő és mért nem Justin?!
de álitólag Justin is jön csak nem tom honnan szedték a bnőim xD
na mind1 én reménykedek benne h Justin is eljöjön:Dvagy ha a comet-re nem ak a bravo otto-ra:P

noncsii* írta...

biztos, hogy nem megyek. de basszus... Justin repülőjét nem tudná kifizetni a Viva! Cascada meg itt van egy köpésnyire... hát igen, köszönjük, Magyarország

Megjegyzés küldése

VIVA aktuális műsora

m1 aktuális műsora

VH1 aktuális műsora

TV2 aktuális műsora

MTV Music Television aktuális műsora

RTL Klub aktuális műsora

Zsenge-mét: a kecskeméti fiatalok blogja / Kecskemét ifjúsági blogja © 2008. A blogot Gunity Gábor készítette - Másik oldalam: Robinson tábor

További oldalam: Film és Médiatábor

Ugrás a tetejére!