2010. április 26., hétfő

Fordított nap a Kadában

A Kada Elek Közgazdasági Szakközépiskola most pénteken (április 23.) rendezte meg a fordított napot. Erre a napra minden évben sor kerül az iskolában. A diákok mindig nagyon örülnek neki, hiszen ez a nap nem a tanulásról, hanem a különböző rendezvényekről, versenyekről, és sporteseményekről szól.

A fordított nap előtt a héten már lezajlottak a különböző nevezések, és elődöntők, így a diákok nagyrésze már lelkesen várta, hogy eldőljön, ki melyik versenyen viheti haza a győztesnek járó díjat.

Idén is megrendezték a már klasszikussá vált versenyeket, mint például a foci, kosár, szkander, kötélhúzás, karaoke, műveltségi vetélkedő, gazdasági verseny, gépírás verseny, informatika verseny, stb, a legnagyobb sikert most azonban egy újdonság aratta. Először került megrendezésre az élő malom verseny, amelynek a selejtezői még a héten lezajlottak, így a diákok már a nagypályás döntőt nézhették meg. A csapatok a saját bevonuló zenéjükre jöttek be, így mindenki érezhette, hogy ez a verseny, akárcsak a boxmeccsek, életre-halálra megy. Ez után az irányítók felmentek a magaslatra, ahonnan tábornokokat megszégyenítő módon vezérelték a csapatukat.

A foci, kosár és az élőmalom győzteseit a tanári kar is kihívta, ami hol győzelemmel és diadallal, hol pedig csúfos vereséggel végződött.

A táncfellépések sem maradhattak el, fellépett a Fusion Dance, és a Fallaway tánccsoport. A fordított nap fő támogatója a Kobela autósiskola volt.

WaspKnive (G&WM)


Tetszett a cikk? Ajánld másoknak is!
Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasdhoz Add a Twitter-hez

Légy az első kommentelő!

Megjegyzés küldése

VIVA aktuális műsora

m1 aktuális műsora

VH1 aktuális műsora

TV2 aktuális műsora

MTV Music Television aktuális műsora

RTL Klub aktuális műsora

Zsenge-mét: a kecskeméti fiatalok blogja / Kecskemét ifjúsági blogja © 2008. A blogot Gunity Gábor készítette - Másik oldalam: Robinson tábor

További oldalam: Film és Médiatábor

Ugrás a tetejére!