2010. április 28., szerda

Röpi-dömping


Országos Ifjúsági röplabda mérkőzés zajlott le a hétvége folyamán (Ápr.16-17-18) . A mérkőzésen kettő kecskeméti csapat is részt vett.:


- Katona József

- Széchenyi István

A Döntőt Kecskeméten rendezték meg a Rákóczy Ferenc iskola tornatermében. A meccsek igen szorosak voltak, aminek (az egész tornának) a győztese a Katona József Gimnázium lett. Én is ebbe a suliba járok, és mondhatom a csapat nagyon sokat készülődött erre a tornára, és a gyümölcse látszódik is, mivel a torna nyertesei mi lettünk az ORSZÁGOS ifjúsági döntőnek, hogy hangsúlyozzam a fontosságát. A csapatok két csoportra bomlottak szét, A csoport és B csoport. A sorsolás már Pénteken elkezdődött, és már a csapatok szétosztása után kezdődhettek is a tétmérkőzések. A mérkőzéseket a Kaposvár 1 csapata kezdte a Nyíregyházával, aminek a végeredménye:3-1-lett a Kaposvár1 részére. A döntőt a Katona csapata játszotta a Kaposvár 1 csapatával. Ez a mérkőzés volt szinte a legpörgősebb az összes többi közül, mivel a fél Katona suli kint volt a meccsen és dobokkal, dudákkal lelkesítették a csapatunkat, a győzelemre. Tehát ha országos bajnokok akartok lenni, akkor mindenféleképpen gyakoroljatok, és hívjátok meg a haverokat, hogy jöjjenek ki szurkolni.

A csoport B csoport

Kaposvár2 Kaposvár1

Katona Széchenyi(kecskeméti)

Kunhegyes Debrecen

Nyíregyháza Budapest


A győztes csapat tagjai: -Beóka Bence A Katonások edzője:-Karagics Mátyás.

-Kiss Balázs

-Szabó Péter

-Hornok Máté

-Szendrei Zsolt

-Takács Matykó

-Patyi Adrián

-Ballah Szabolcs

-Erki Milán

-Szirmai Andor

-Debreczeni Marci

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ádám

Tetszett a cikk? Ajánld másoknak is!
Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasdhoz Add a Twitter-hez

Légy az első kommentelő!

Megjegyzés küldése

VIVA aktuális műsora

m1 aktuális műsora

VH1 aktuális műsora

TV2 aktuális műsora

MTV Music Television aktuális műsora

RTL Klub aktuális műsora

Zsenge-mét: a kecskeméti fiatalok blogja / Kecskemét ifjúsági blogja © 2008. A blogot Gunity Gábor készítette - Másik oldalam: Robinson tábor

További oldalam: Film és Médiatábor

Ugrás a tetejére!