2010. április 12., hétfő

A G&WM legújabb filmje…

A Grenn & Wasp Movie (G&WM) elkészítette legújabb filmjét, amelynek címe: Robbantósdi.
Ez a film az alkotás öröméről szól. Akármilyen kicsi tárgyról is van szó, az elszántság annál nagyobb. És az elszántság a fontos. Ebben a filmben is alkalmaztuk a micro-movie technikáját és persze a kézi cram-ot.

Mottónk: „Az életet nem lehet megfilmesíteni, de mi megpróbáljuk.”. A logónk elég érdekes, feltűnő, de ez a kép tudja csak jellemezni a mi filmjeinket. Fiatalos, lendületes, néha poénos, feltűnő, érdekes és sorolhatnám még. A következő filmünk még ennél is komolyabb lesz, és reméljük, hogy nagyon nagy sikert fog aratni.

Addig is itt a Robbantósdi, reméljük tetszeni fog, jó szórakozást.(a kommentárokban írjátok le a véleményeteket, a kritikát is szívesen fogadjuk, mert abból csak tanulunk:D)

Grenn (G&WM)


Tetszett a cikk? Ajánld másoknak is!
Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasdhoz Add a Twitter-hez

2 komment:

Névtelen írta...

Amilyen hosszú volt az előjáték, olyan rövid volt az elsülés :) Mint az életben. Ha a célotok, hogy megpróbáljátok az életet megfilmesíteni, akkor itt sikerült :) Kafa a film!

Grenn írta...

igen...ez is mutatja hogy ennek az embernek ez mien fontos volt, ilyen sok időt töltött el 1 másodperc "gyönyörért":D És köszi szépen:D

Megjegyzés küldése

VIVA aktuális műsora

m1 aktuális műsora

VH1 aktuális műsora

TV2 aktuális műsora

MTV Music Television aktuális műsora

RTL Klub aktuális műsora

Zsenge-mét: a kecskeméti fiatalok blogja / Kecskemét ifjúsági blogja © 2008. A blogot Gunity Gábor készítette - Másik oldalam: Robinson tábor

További oldalam: Film és Médiatábor

Ugrás a tetejére!