2010. április 2., péntek

Diáknap volt az ÁFEOSZ-ban

Itt a tavasz dereka, az ideje, hogy minden iskolában megrendezésre kerüljenek a szabadtéri programok és diáknapok. Az Áfeosz iskola ezt a bohókás rendezvényt április 1-jén tartotta meg, egész napos programokkal várva diákjait.
Különféle versenyszámokban lehetett részt venni. Az osztályok tagjai egymás ellen „harcoltak” minél magasabb helyezésért, amire az eredményhirdetésen derült fény. A versenyzés 9:45-kor kezdődött kötélhúzással, fekvőtámasz felméréssel, felülés számlálással, illetve kötélmászással és dekázással. A kilencedikes osztályoktól kezdve a tizenharmadikos osztályokig derék vállalkozók álltak ki és versenyeztek, akiket osztálytársaik hangos ordibálással bíztattak. Majd ezek után sor került még pingpong,- smink versenyre, karaoke-ra, szépségversenyre, lábszépségversenyre, illetve foci-és röplabda meccsre. Persze nem hagyható ki, a nap versenyszámait lezáró tanár-diák vetélkedő. Ahol tanárokkal és diákokkal kapcsolatos kérdésekre kellett a csapattagoknak választ adni és ezekkel pontokat szerezhettek. A nap folyamán kán-kán, swing és hiphop táncbemutatót is láthatott a nézőközönség. Délután 14 órától a kifáradt diákok szabadon falatozhattak és ihattak, amennyit csak akartak. Szerencsére az idő is kedvező volt, nagyon szép, napsütéses, tavaszi idő, ami csak fokozta a boldogságot. Az eredményhirdetés előtt mindenki lázasan készülődött az aulába menetelre, ami tömve volt a rengeteg mosolygó diáktól. Az eredmények után, ki boldogan, ki pedig kicsit csalódottan, barátait átkarolva hagyta el az iskola kapuit, de mindenki arcán ott volt a mosoly, ami arról árulkodott, hogy érdemes volt megrendezni ezt a mókás diáknapot.


Dóri

Tetszett a cikk? Ajánld másoknak is!
Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasdhoz Add a Twitter-hez

4 komment:

Névtelen írta...

A diáknapok nagyon jók szoktak lenni minden suliban...:D szupi a cikk

Dóri írta...

Köszönöm(:

Névtelen írta...

képek vannak???

Névtelen írta...

képeket sajnos nem tudtam készíteni,de szerintem az iskola honlapján találsz:)

Megjegyzés küldése

VIVA aktuális műsora

m1 aktuális műsora

VH1 aktuális műsora

TV2 aktuális műsora

MTV Music Television aktuális műsora

RTL Klub aktuális műsora

Zsenge-mét: a kecskeméti fiatalok blogja / Kecskemét ifjúsági blogja © 2008. A blogot Gunity Gábor készítette - Másik oldalam: Robinson tábor

További oldalam: Film és Médiatábor

Ugrás a tetejére!