2010. március 2., kedd

We are the world 2010

25 év után újra rögzítették Michael Jackson világhírű dalát a We are the world-öt. A dalt több mint 75 híresség énekelte fel megtöbbszörözve az eredeti előadókat, többek között Lionel Richie-t, Tina Turner-t, Bob Dylant, vagy Cindy Lauper-t.
Az új verzió producere Lionel Richie volt, akinek olyan neveket sikerült toboroznia a február 2.-ai A&M komplexumi felvételre (az eredeti dalt is itt rögzítették), mint Celine Dion, Kanye West, Miley Cyrus, a Jonas testvérek, Barbra Streisand, Jenifer Hudson, vagy Pink.
A dal érdekessége, hogy az első sorokat, vagyis Lionel Richie részét az egyre sikeresebb 16 éves Justin Bieber énekli, valamint a dalban röbb rap-betét is található, amiket Akon, Usher és Lil Wayne énekelt fel.
Kinek jutott Michael Jackson része? A húgának, Janet-nek. De a felvételen MJ hangja is hallatszik, ezzel is tiszteleg Lionel Richie a több mint 8 hónapja elhunyt legendás énekesnek.
A dal összes bevétele a földrengés sújtotta Haitit segíti meg.

Viki- www.itsjustin.gportal.hu / http://www.lalaland.freeblog.hu/
 

Tetszett a cikk? Ajánld másoknak is!
Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasdhoz Add a Twitter-hez

Légy az első kommentelő!

Megjegyzés küldése

VIVA aktuális műsora

m1 aktuális műsora

VH1 aktuális műsora

TV2 aktuális műsora

MTV Music Television aktuális műsora

RTL Klub aktuális műsora

Zsenge-mét: a kecskeméti fiatalok blogja / Kecskemét ifjúsági blogja © 2008. A blogot Gunity Gábor készítette - Másik oldalam: Robinson tábor

További oldalam: Film és Médiatábor

Ugrás a tetejére!