2010. március 9., kedd

Szia Kedves Olvasó!

Belevágtunk. A próba után immár nyilvános a Zsenge-mét. Néhány hét lázas készülődés után megszületett ez az oldal. Olvassátok, írjátok, beszéljetek róla bárhol, ahol vagytok.
Szűcs Zoltán kollégámmal már elég régen tervezgettük, hogy valamilyen fiatalokról/nak szóló honlapot indítunk. Ő a médiatábor révén szerzett sok tapasztalatot, én pedig egy másik tábor révén. Sokat foglalkozunk gyerekekkel, szóval közel áll hozzánk az ifjúság. Vagyis TI. Azt is megállapítottuk, hogy olyan kevés blog van, ami próbál nektek szólni. Vannak persze saját blogjaitok, de mi itt az egész kecskeméti fiatalságra próbálunk rálátni. Segíthettek ebben. Küldjetek híreket, cikkeket, fotókat, videókat. Erre a címre: zsengemet@gmail.com. Még az is lehet, hogy behívunk a csapatba, ha jól írsz. Mi is járunk majd erre-arra. Fesztiválokra, sportra, moziba, bulikba. Oda, ahová ti is. Lesznek programajánlók, beszámolók, versenyek. Szóval elindultunk és azt üzenjük a város fiataljainak, hogy jöjjenek velünk. Szerkesszük együtt Kecskemét új ifjúsági blogját!

Gunity Gábor

Tetszett a cikk? Ajánld másoknak is!
Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasdhoz Add a Twitter-hez

Légy az első kommentelő!

Megjegyzés küldése

VIVA aktuális műsora

m1 aktuális műsora

VH1 aktuális műsora

TV2 aktuális műsora

MTV Music Television aktuális műsora

RTL Klub aktuális műsora

Zsenge-mét: a kecskeméti fiatalok blogja / Kecskemét ifjúsági blogja © 2008. A blogot Gunity Gábor készítette - Másik oldalam: Robinson tábor

További oldalam: Film és Médiatábor

Ugrás a tetejére!