2010. március 16., kedd

Sziasztok Zsenge-méti Ifjak!

Tánccal, mozgással, zenével, és ehhez kapcsolódó témákkal várunk Titeket itt a FUSION zsenge-blogjában. Képet kaphattok a helyi táncéletről, érdekességekről, aktualitásokról a Fusion házatáján, a tánc stílusokról, neves előadókról, és bármiről, ami még érdekel titeket a témában!
Mi, a FUSION DANCE 2008-ban alakultunk új célkitűzésekkel, mert nem egy átlagos tánc sulit akartunk létrehozni. Négyen vezetjük a közösséget, ami csapat, család is egyben. Mindig azt tartottuk szem előtt, hogy a hozzánk járó ifjúság a tánc szeretetén és színvonalas tanulásán kívül egy szociális értékeket is közvetítő közösség részese legyen. A testedet minden oldalról bombázzuk, mivel az utcai táncok (hip-hop, locking, house-dance, girly stb) mellett balett-kortárs képzés, show táncok, salsa is helyet kap a repertoárban. Ezt egészítik ki az erőnlétedet és egészségedet fejlesztő edzések, kicsiknek mozgáskoordinációs tréningek. A fellépéseken és versenyeken túl, amelyből itt nincs hiány, karitatív rendezvényeken vállalunk szerepet. Mert hisszük, hogy a pénz nem minden, és a tánc élményével ezerszer többet adhatunk azoknak is, akik pl. nem táncolhatnak! A közösség friss, vidám, életerőt sugárzó, barátságos és nyitott. Saját workshopokat szervezünk tanítványainknak, kiemelkedő táncosok és koreográfusok vezetésével. Emellett elindult Fusion International programunk, amelynek első állomásaként német táncos fiatalokat fogadunk városunkban. De ennek részleteiről majd legközelebb! Ennyi volt a bemutatkozás… Ha többet szeretnél tudni rólunk, keresd fel a www.fusionkecskemet.com – ot! Hamarosan jelentkezem valami táncos híradással. Addig is, kapcsold be a kedvenc zenéd, tekerd fel a hangerőt, fel a nyúlcipőt….vagy balett csukát, és ugrálj, mert itt a tavasz, és a tánc mindenkié!

FusionCsabi

Tetszett a cikk? Ajánld másoknak is!
Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasdhoz Add a Twitter-hez

Légy az első kommentelő!

Megjegyzés küldése

VIVA aktuális műsora

m1 aktuális műsora

VH1 aktuális műsora

TV2 aktuális műsora

MTV Music Television aktuális műsora

RTL Klub aktuális műsora

Zsenge-mét: a kecskeméti fiatalok blogja / Kecskemét ifjúsági blogja © 2008. A blogot Gunity Gábor készítette - Másik oldalam: Robinson tábor

További oldalam: Film és Médiatábor

Ugrás a tetejére!