2010. március 1., hétfő

Sütés nélküli sütemény

Meg akarsz lepni valakit valami finomsággal? Esetleg neked támadt kedved egy kis édességhez? Itt a sütés nélküli finomság! Egyszerűen elkészíthető és általában nagy sikert arat. Ha szépen tálalod, mindenkinek garantáltan csorogni fog a nyála, és mind a tíz ujját megnyalja utána.
Hozzávalók: 40dkg cukor 2 egész tojás 20 dkg margarin (kocka Ramaból a legjobb) 4 dkg holland kakaópor 50 dkg háztartási keksz Először tedd egy lábasba a margarint, a cukrot, a tojást és a kakaóport! Addig kevergesd közepes lángon míg sűrű sötétbarna ragadós massza lesz belőle! A kekszet törd össze fél centiszer fél centis darabokra! Az apró morzsát borítsd ki belőle, arra nem lesz szükséged! Ezután keverd össze az összefőzött masszát és a kekszdarabokat egy nagy műanyag tálban! Fogj egy jó nagy darab celofánt és tedd ki az asztalra kiterítve! A süteményalapot két részre osztva tedd két darab celofánba és jó szorosan tekerd a keverék köré! A celofánrudak végeit zárd le! (Az egész úgy nézzen ki mint egy rúd szalámi!) Ezután tedd be a hűtőbe! Ha lehűlt hidegen szeletelve már tálalhatod is!

k.l.

Tetszett a cikk? Ajánld másoknak is!
Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasdhoz Add a Twitter-hez

Légy az első kommentelő!

Megjegyzés küldése

VIVA aktuális műsora

m1 aktuális műsora

VH1 aktuális műsora

TV2 aktuális műsora

MTV Music Television aktuális műsora

RTL Klub aktuális műsora

Zsenge-mét: a kecskeméti fiatalok blogja / Kecskemét ifjúsági blogja © 2008. A blogot Gunity Gábor készítette - Másik oldalam: Robinson tábor

További oldalam: Film és Médiatábor

Ugrás a tetejére!