2010. március 13., szombat

Kecskeméten taníttatja kutyáját a nemzetközi kutyakiállítás magyar dobogósa!

Az Angliában évente megszervezett kutyakiállítás, a Cruft-Show két versenyszámában is dobogós helyezést értek el magyar indulók.

Liszkóczi Csilla és border collie kutyája Berry III. helyet értek el a „Dog Dancing” című versenyszámban. A csongrádi lány a kecskeméti Hírös Agility Klubnál edzette 3 éves kutyáját, majd a páros olyan jónak bizonyult, hogy a MEOE (Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete) delegálta Berry-t a március 11-14-ig tartó nemzetközi versenyre. A bemutató alatt a Nox együttes dalaira táncolt a páros, Csilla és Berry eszközök nélküli bemutatója végül a III. helyet kapta. Az első helyezett egy cseh lány, a második egy angol férfi lett.

Az „Aglity”(akadálypálya) versenyszámban a budapesti Eifert Anna és kutyája Nevian (Nevian ugyancsak border collie, csak a rövid szőrű családból :D) vitték el az első helyezettért járó díjat, Anna és Nevian munkáját már a 2006-os Agility VB-n is díjazták, ekkor II.-ak lettek.

Gratulálunk nekik, hisz nem egy órás munka betanítani és 4 perces show-t csinálni egy kutyussal, vagy rekordidő alatt hibátlanul átugrani minden akadályt!

Ha kedvet kaptál, vagy csak érdekel, milyen is pontosan a „Dog Dancing”, a magyarországi Dog Dancing oldalon többet megtudhatsz: http://dogdancing.fw.hu/

Eifert Anna és Nevian futama pedig ez:


nelli :D

Tetszett a cikk? Ajánld másoknak is!
Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasdhoz Add a Twitter-hez

Légy az első kommentelő!

Megjegyzés küldése

VIVA aktuális műsora

m1 aktuális műsora

VH1 aktuális műsora

TV2 aktuális műsora

MTV Music Television aktuális műsora

RTL Klub aktuális műsora

Zsenge-mét: a kecskeméti fiatalok blogja / Kecskemét ifjúsági blogja © 2008. A blogot Gunity Gábor készítette - Másik oldalam: Robinson tábor

További oldalam: Film és Médiatábor

Ugrás a tetejére!