2010. március 2., kedd

A szép hajviselet

Manapság egyre nagyobb szerepet játszik a fiatalok (nem csak lányok) körében a tökéletes hajviselet megtalálása. Van aki röviden, akad aki derékig érő copfban hordja, ám a fiúk és lányok többsége kerüli a természetes hajat.
Léteznek hajformázó szerek és eszközök, amikkel nemtől függetlenül alakíthatjuk kedvünkre hajviseletünket. Ebben a cikkben az egyenes haj eléréséhez szeretnék tanácsokat adni.
Először is a szögegyenes haj eléréséhez szükséged lesz egy hajvasalóra. Úgy, mint minden elektronikai eszköz esetében, itt is több cég vasalói közül lehet választani.
A hajegyenesítő készülék minősége úgymond az árától is függ, 7-8ezer forint alatti összegért nem érdemes vásárolni.
Fontos, hogy ha hajvasalót veszel, mindig hővédő, kermáialaposat válassz, amelyiknek állítható a hőfoka. Ezek segítenek abban, hogy a magas hő ne roncsolja a hajvégeidet.
Mikor megveszed a hajvasalót, mindenképpen vásárolj mellé egy hővédő terméket is. Ezeket kb. 1000 forintos összegért megkapod, de a hatásuk megdöbbentő.
A tökéletes egyenes haj eléréséhez léteznek egyéb termékek is. Ha a cíkket olvasva belelkesedtél, egy dolgot ne felejts el: a mindennapos hajvasalás tönkre teszi a hajadat! Hővédő termékek ide-vagy oda.

Viki
www.lalaland.freeblog.hu / www.itsjustin.gportal.hu

Tetszett a cikk? Ajánld másoknak is!
Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasdhoz Add a Twitter-hez

Légy az első kommentelő!

Megjegyzés küldése

VIVA aktuális műsora

m1 aktuális műsora

VH1 aktuális műsora

TV2 aktuális műsora

MTV Music Television aktuális műsora

RTL Klub aktuális műsora

Zsenge-mét: a kecskeméti fiatalok blogja / Kecskemét ifjúsági blogja © 2008. A blogot Gunity Gábor készítette - Másik oldalam: Robinson tábor

További oldalam: Film és Médiatábor

Ugrás a tetejére!