2010. március 18., csütörtök

Utolsó napok a felvételi módosítására!

Még két napig változtathattok középiskolai jelentkezésetek sorrendjén! Április 26-tól a felvételt hirdető középfokú iskolák megküldik a felvételről, vagy az elutasításról szóló értesítést a jelentkezőknek és az általános iskoláknak.

 Keddig minden középfokú iskolának nyilvánosságra kellett hoznia a felvehető tanulók rangsorát az elért eredményekkel, ez az ideiglenes felvételi jegyzék. Ennek ismeretében, ha meggondoljátok magatokat, péntekig még módosíthattok a korábban megadott középiskolák sorrendjén.

Május 3-tól 14-ig rendkívüli felvételi eljárást (pótfelvételi) kell tartani, ha a felvehető létszám 90 százalékánál kevesebb tanulót vettek fel. A beiratkozásokat a középfokú iskolába június 23-25. között tartják az igazgató által meghatározott napon.

Ha az első fordulóban nem vesznek fel sehová, augusztus 31-ig bármelyik iskolába jelentkezhetsz, ahol van üres férőhely. Augusztus 31-ig minden tanköteles tanulónak be kell iratkoznia valamelyik középfokú iskolába, ha ez nem sikerül, akkor az önkormányzatok által kijelölt kötelező felvételt biztosító szakiskolába kell jelentkezni.

Tetszett a cikk? Ajánld másoknak is!
Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasdhoz Add a Twitter-hez

Légy az első kommentelő!

Megjegyzés küldése

VIVA aktuális műsora

m1 aktuális műsora

VH1 aktuális műsora

TV2 aktuális műsora

MTV Music Television aktuális műsora

RTL Klub aktuális műsora

Zsenge-mét: a kecskeméti fiatalok blogja / Kecskemét ifjúsági blogja © 2008. A blogot Gunity Gábor készítette - Másik oldalam: Robinson tábor

További oldalam: Film és Médiatábor

Ugrás a tetejére!