2010. március 23., kedd

Húsvéti ajánlat: A halál művészete

Meghökkentő kínálattal állt elő a Tesco húsvétra, már ami a DVD filmeket illeti. A húsvéti pult tele van horrorfilmmel és véres borítókkal.
 Nem vagyok multi ellenes és sokszor vásárolok bevásárlóközpontban. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem vagyok felháborodva egy-két húzás miatt. Most pölö ilyen  esett meg velem. Naná, hogy éjszaka voltam a Teccsóban, kell egy kis üdítő az esti Columbo-hoz. Megyek a sorok közt és mit látok? "Húsvéti ajánlatunk" tábla alatt a következő filmeket: A halál művészete, Hideglelés 2. és hasonlók.

Szöggel átszúrt véres kéz és ilyenek. Igazi húsvéti családi mozik. Az egyikben egy elhagyatott erdőben vagyunk, ahol valamikor egy boszorkány gyilkolászott. A másik is boszorkányos vérengzős film, hogy kellemes legyen a húsvét este. Bizarr.

Nem tudom, hogy kik találnak ki ilyesmit, hogy pont húsvétra ezt ajánlják a vevőnek. Mert a Pimpa és társai DVD-k rendben vannak. Nem vagyok vallásos, így nekem a húsvét nem azt jelenti, mint minden bizonnyal sokaknak, de azért álljon már meg a menet! Apropó, ha van hasonló felháborodás benned bármi hasonló miatt, akkor ne késlekedj, írd meg, fotózd le, küldd el ide: zsengemet@gmail.com!

Na meg a másik: pölö mi a fenét jelent az a vásárlóknak szóló figyelmeztetés több polcon, hogy "Nem választékos termékek"?

Mert aki mondjuk nem választékosan beszél, az kevés szót használ, vagy akinek a hajában van választék, annak minimum kétfelé van fésülve a sérója. De egy termék mitől nem választékos? Akkor milyen? Egyszerű? Ócska? Inkább ne vedd meg kategória?



Csípem amúgy az ilyen borzasztóan rossz marketing fogásokat is, persze a boltnak rossz, a vevőnek nevetséges, vagyis arról a tábláról beszélek, amin a "Szuper ajánlat" felirat alatt semmi a világon nincs. Se termék, se ár. Na, ezzel biztos nem szívod meg. Azt kapod, amit látsz: semmit. De legalább nem otthon derül ki, hanem még a boltban.




Ez meg csak a végére poénból: 


Tetszett a cikk? Ajánld másoknak is!
Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasdhoz Add a Twitter-hez

2 komment:

Névtelen írta...

Az igen...

Névtelen írta...

Ez igen...

Megjegyzés küldése

VIVA aktuális műsora

m1 aktuális műsora

VH1 aktuális műsora

TV2 aktuális műsora

MTV Music Television aktuális műsora

RTL Klub aktuális műsora

Zsenge-mét: a kecskeméti fiatalok blogja / Kecskemét ifjúsági blogja © 2008. A blogot Gunity Gábor készítette - Másik oldalam: Robinson tábor

További oldalam: Film és Médiatábor

Ugrás a tetejére!