2010. március 16., kedd

PC a köldökben?

Nos, a kockák csalódhatnak, ugyanis a cikknek – bár PC a címe – nincs köze a számítógépekhez. Viszont, a piercing-hez annál inkább.

A testékszer – ugyanúgy, mint a tetoválás – örök divat marad. Az emberek sosem fogják megunni őket, pláne most, hogy a régi csillogós fém gömb és lándzsa mellett divatba jöttek a legXtrémebb piercingek:

A formai változatosság elsősorban a köldök piercingekre jellemző, a számtalan virág, pillangó, delfin és pók formájú piercing mellett sok más stílust is találhat a vásárló.

Jelen vannak a piacon most már a színes, műanyag piercingek, amelyek bár nem olyan komolyak, viszont rendkívül stílusosak tudnak lenni.

A műanyag pc-k között vannak igazán kirívó színűek is (neonzöld, neonsárga, stb…), sőt, olyan is akad, ami sötétben foszforeszkál, vagyis helyesen fluoreszkál (azt hiszem a tudomány az utóbbit fogadja el, de ha tévedek, akkor légyszi világosítsatok fel). Nah, ez aztán már stílus!

És ha még ez sem volt elég, itt a legújabb: a vibrációs nyelvpiercing. Hmmm… Vajon mire való? :P

Persze, nem kell túlzásba vinni! Az agyon-piercingezett emberek nem szépek. A piercingek fajtáját és helyét igényesen kell megválogatni, akkor lesz jó az összkép. A piercingek megvásárlásának legjobb útja a neten át fut. Nemcsak szélesebb a választék, de összesen akár 500Ft-ot, vagy még annál is többet lehet spórolni (saját tapasztalat), és mindezt nem a minőség rovására.

Szóval akit érdekel a dolog, az nyugodtan kattintgasson az adok-veszekes oldalakon. Jó keresgélést!













WaspKnive (G&WM)

Tetszett a cikk? Ajánld másoknak is!
Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasdhoz Add a Twitter-hez

Légy az első kommentelő!

Megjegyzés küldése

VIVA aktuális műsora

m1 aktuális műsora

VH1 aktuális műsora

TV2 aktuális műsora

MTV Music Television aktuális műsora

RTL Klub aktuális műsora

Zsenge-mét: a kecskeméti fiatalok blogja / Kecskemét ifjúsági blogja © 2008. A blogot Gunity Gábor készítette - Másik oldalam: Robinson tábor

További oldalam: Film és Médiatábor

Ugrás a tetejére!