2010. március 29., hétfő

Mit képzelnek magukról?

Nem fér a fejembe, hogy mit képzelnek azok az emberek magukról, akik azt hiszik, nekik meg lehet szegni a szabályokat. Mivel leginkább nem találok megfelelő választ, csak azt szoktam ilyenkor mondani magamban: bunkó.
Az áruházak bejárata előtt van egy jól láthatóan sávozott rész, hogy az forgalom elől elzárt terület. Egyszerűen azért, hogy ha a vevők tolják a kocsit, legyen hol bemenniük az ajtón. De mindig van valaki, aki ott áll autóval. Ne értsetek félre: nem wartburgos, nem ladás, nem suzukis, nem fordos, nem opeles...sofőrök. Ott állnak a 8-15 millás autók, és, hogy jobban észrevegyük, hogy ők ott állnak, felcsapják a kék,zöld,sárga,kitudjamilyenszínű parkolófényt is. Sokszor ül benne hatalmas műkörmű, műhajú, plázacica is, mint biodísz. 



Nem tudom ilyenkor, mi a helyzet. Vagy felsőbbrendűnek hiszi magát, aki nem fog tíz métert gyalogolni a bejáratig, vagy nagyképűsködni akar autójával. Tök mindegy, mindkettő bunkóság. Fotóinkat két különböző napon csináltuk és nem kellett várni a szabálytalan autósokra. Bármikor mehetünk, szinte mindig lesz autó az ajtó előtt. Ja, mindkét esetben kábé 40 autó parkolt az áruház előtt, vagyis akadt még bőven hely. Szerintetek hogy lehetne móresre tanítani az ilyeneket?

Tetszett a cikk? Ajánld másoknak is!
Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasdhoz Add a Twitter-hez

3 komment:

Névtelen írta...

Ezt a dolgot én is észre vettem és nagyon gázos dolognak tartom. Ha én ellenőr lennék, biztos elvitetném ezeket az autókat, egy idő után lehet h már nem állnának oda ezek a tahók.

WaspKnive írta...

oda kéne menni hárman - négyen, és eltolni a fenébe... :D
Vagy lehet az is elég lenne, ha csak szolidan "véletlen" nekigurulna a bevásárlókocsi... :D

Névtelen írta...

Szerintem ezek addig nem tanulnak belőle még ők nem keverednek olyan helyzetbe, hogy sietnének valami életbevágó dolog miatt és ez alatt nem a fodrászt , műkörmöst értem és akkor kell kerülgetniük az autókat.

Megjegyzés küldése

VIVA aktuális műsora

m1 aktuális műsora

VH1 aktuális műsora

TV2 aktuális műsora

MTV Music Television aktuális műsora

RTL Klub aktuális műsora

Zsenge-mét: a kecskeméti fiatalok blogja / Kecskemét ifjúsági blogja © 2008. A blogot Gunity Gábor készítette - Másik oldalam: Robinson tábor

További oldalam: Film és Médiatábor

Ugrás a tetejére!