2010. március 23., kedd

Útra kelek - és mesélek :)

Gondoltam, előre tudósítok mindenkit, hogy ha minden szuperül összejön, akkor az elkövetkezendő 10 napban az angliai kirándulásomról olvashattok.

Sajnos nem tudom ezt biztosítani, ugyanis nem ismerem a családot, ahol el leszünk szállásolva, de őszintén remélem, hogy 2-3 naponta el tudok egy-egy cikket küldeni nektek. Brüsszel – London – Párizs útvonalon haladva megyünk, szorítsatok, mert szerdán 1600-kor indulunk és csak a déli órákban érkezünk Brüsszelbe.

Magyarán egy teljes éjszaka autóbuszon, utána brüsszeli városnézés, majd egy éjszakát ott eltöltve kompon kelünk át a brit-szigetekre. Hat nap Angliában, utána visszafelé a Csalagúton jövünk, majd párizsi túra, egy éjszaka ott, és utána megint egy nap busz. Nos, igen, mondaná az ember: tök faja, hiszen ilyen helyekre, mint a Buckingham palota vagy a Madame Tussaud’s panoptikum, nem minden nap jut el az ember. De az igazság az, hogy borzalmasan rettegek a busztól. Nyugodtan mondhatjátok rám, hogy nem vagyok normális, hogy klausztrofóbiás létemre ilyenre vetemedek, hiszen kész vagyok russzul lenni egy sima kecskeméti buszon is. (pölö mikor a KaRiBás megbeszélésre mentem vasárnap). De azért megpróbálom legyűrni a rosszullétet, készítek sok-sok képet, és ígérem, odafigyelek a múzeumi látogatásokkor vagy a nevezetességek megtekintésekor.

És ha alkalom adódik rá, hogy írhassak, akkor biztosan küldök képeket és valami szöveget, de összesítő cikk biztosan lesz. Száz puszi mindenkinek, remélem, annyira nem leszek hulla, hogy az április 3-ai párnacsatára ne tudjak elmenni!

Bye (mondaná az angol)



nelli.=)

Tetszett a cikk? Ajánld másoknak is!
Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasdhoz Add a Twitter-hez

1 komment:

Szoncsi írta...

Várjuk a beszámolót!

Megjegyzés küldése

VIVA aktuális műsora

m1 aktuális műsora

VH1 aktuális műsora

TV2 aktuális műsora

MTV Music Television aktuális műsora

RTL Klub aktuális műsora

Zsenge-mét: a kecskeméti fiatalok blogja / Kecskemét ifjúsági blogja © 2008. A blogot Gunity Gábor készítette - Másik oldalam: Robinson tábor

További oldalam: Film és Médiatábor

Ugrás a tetejére!