2010. március 16., kedd

Zsenge-mét - Fusion Dance Kecskemét: támogatjuk egymást

A Zsenge-mét, bő egy hetes létezés után máris támogató partnert talált. A Fusion Dance tánciskoláról van szó, amely azért vállalta e szerepet, mert maguk is tudják, milyen beindítani valami újat. Az együttműködés és a támogatás persze kölcsönös, hiszen a Zsenge-mét fotó, videó és cikksorozatot ajánlott fel a fiatal tánciskolának.

Így a Zsenge-méten olvashattok majd róluk, beszámolunk eredményeikről, fellépéseikről és lesz  szó a különféle táncokról is. A Fusion Dance 2008-ban alakult, hogy a város gyermekei számára elérhetővé tegyen egy újfajta mozgásközösséget. A tánc és a táncstílusok ötvözése mellett, balett,a brazil capoeira elemei, dráma pedagógia, beat-box, és egészségemegőrzés is helyet kap a repertoárban. Műsoraikra a zenei és stílusbeli változatosság, a vidám hangulat, az egészséges életérzés jellemző. A gyerekekkel való törődés mellett, részt vesznek karitatív rendezvényeken, és képviseltetik magunkat a sport és kulturális programokon.

Tetszett a cikk? Ajánld másoknak is!
Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasdhoz Add a Twitter-hez

2 komment:

Névtelen írta...

Tetszik,már láttam őket táncolni és fantasztikusak! :D

Névtelen írta...

Eszméletlen jók és nagyon szépek és csinosak a lányok.

Megjegyzés küldése

VIVA aktuális műsora

m1 aktuális műsora

VH1 aktuális műsora

TV2 aktuális műsora

MTV Music Television aktuális műsora

RTL Klub aktuális műsora

Zsenge-mét: a kecskeméti fiatalok blogja / Kecskemét ifjúsági blogja © 2008. A blogot Gunity Gábor készítette - Másik oldalam: Robinson tábor

További oldalam: Film és Médiatábor

Ugrás a tetejére!