2010. március 6., szombat

Battle of The Year

A Battle of The Year nevű nemzetközi break és hip-hop táncversenyt 1990 óta rendezik meg. Németországban erre a már hagyománnyá vált rendezvényre több száz ember látogat el, csak hogy lássa a profi break-eseket. Általában a Japánok, Koreaiak szokták elvinni a díjakat, de – ismétlem - DE 1994, 1995 és 1996-ban a magyar Enemy Squad is vitt el díjakat, és ez elég nagy szó!
A 2009-es BOTY (Battle of The Year) versenyre Kecskemétről is indult busz. Barátaimmal be is fizettük az utidíjat, de sajnos az utolsó pillanatban sokan lemondták, és ezért nekünk is visszaadták a pénzt, majd közölték, hogy mégsem indul busz. Nagyon elkeseredtünk, de hát van ilyen. Lehet, hogy azért mondták vissza olyan sokan, mert elég drágának találták és rájöttek, hogy másra kellene költeni ezt a pénzt. Ez 25.000 Ft, de megéri.
Viszont aki szeretne elmenni egy ilyen világbajnokágra, és nincsen ennyi pénze annak ott van a Battle of The Year Hungary!!
Ezen a rendezvényen minden évben bemutatkozhatnak a legjobb és legtehetségesebb Breaktánc csapatok a világ minden részéről. 2008-ban rendeztek elsőnek itt világbajnokságot. 2010-ben a BMTE Sportcsarnokban, Budapesten fog eldőlni, hogy ki lesz Magyarország legjobb breaktánc csapata. Az érdeklődők 2 napon keresztül reggeltől estig élvezhetik és ámulhatnak a breakeseken.
Április 17-én megtudhatjuk, hogy melyik három magyar csapat képviselheti Magyarországot a 2010-es BOTY Dél-Kelet Európai breaktánc selejtezőn.
Április 18-án nemzetközi pénzdíjas szóló breaktánc verseny párbajait izgulhatja végig minden résztvevő.
Aki nem akar több 10.000-eket költeni, az jöjjön el idén Budapestre a magyar világbajnokságra, és izguljunk együtt a magyar csapatokért!

Grenn(G&WM)

Tetszett a cikk? Ajánld másoknak is!
Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasdhoz Add a Twitter-hez

Légy az első kommentelő!

Megjegyzés küldése

VIVA aktuális műsora

m1 aktuális műsora

VH1 aktuális műsora

TV2 aktuális műsora

MTV Music Television aktuális műsora

RTL Klub aktuális műsora

Zsenge-mét: a kecskeméti fiatalok blogja / Kecskemét ifjúsági blogja © 2008. A blogot Gunity Gábor készítette - Másik oldalam: Robinson tábor

További oldalam: Film és Médiatábor

Ugrás a tetejére!