2010. március 26., péntek

Párnacsata: reklámfilmet forgatott a KÁEFTÉ - VIDEÓ

Szerintem lassan fél Kecskemét tudja, hogy 2010. április 3-án délután 4-kor párnacsata lesz a főtéren. Ha valaki mégse tudná, akkor örülni fog, hogy a KÁEFTÉ által készített reklámfilmből tudhatja meg. Ja, igen, amúgy ezt csak úgy poénból készítettük!!!
Számunkra az egész úgy indult, hogy mi lenne ha csak röviden, de mégis beszélnénk róla? Ezt sikeresen megvalósítottuk. Ráment egy délutánunk, de megérte. Valamint közben rájöttünk, miért nehéz rendesen forgatni.

Először is ott vannak a fényképezgető, krdezgető emberek, a rossz fényviszonyok, hisztis "színészek", hogy a lemerülő kamerákat ne is említsem. Ugyanakkor kárpótolnak minket a terek, parkok, épületek látványa, ami meg kell hagyni filmbe illő. (Lásd: Igazából apa)
Másrészt, ahogy figyeltek minket az emberek és nevetve mutatták ismerőseiknek, hogy ketten western-eset játszanak, beteljesült az egyik célunk. Megnevettettük az arrajárókat. Mission completed!

Megoldásaink és ötleteink ellenére egy valamit azonban csak nehezen tudtunk volna kiküszöbölni (ezért inkább benne hagytuk). A fő téren és vonzás körzetében legkevesebb 5 templom van. Nem, hat, szóval sok. Ezek és a Polgármesteri Hivatal harngjátéka kb 5 percenként zavarták a hangviszonyokat. Ekkor váltottunk tabla ejtegetős néma filmre.(Tiszta Chaplin - biztos ott is sok volt a harang.)

Úgy teljes egészében kijelenthetjük, jó, hogy Kecskeméten filmezgethettünk, ezért folytatni fogjuk.

Írni is fogunk még, szóval megéri gyakran látogatni ezt az oldalt a "kulisszatitkokért". :)

Harkai György

Itt a film:

Tetszett a cikk? Ajánld másoknak is!
Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasdhoz Add a Twitter-hez

1 komment:

Névtelen írta...

ÚJ Párnacsata Kecskeméten 2010 Videó!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=nKD4g83tYRA

Megjegyzés küldése

VIVA aktuális műsora

m1 aktuális műsora

VH1 aktuális műsora

TV2 aktuális műsora

MTV Music Television aktuális műsora

RTL Klub aktuális műsora

Zsenge-mét: a kecskeméti fiatalok blogja / Kecskemét ifjúsági blogja © 2008. A blogot Gunity Gábor készítette - Másik oldalam: Robinson tábor

További oldalam: Film és Médiatábor

Ugrás a tetejére!