2010. március 18., csütörtök

Idézetek - idézzétek

Összegyűjtöttem Nektek a legigazabb, legfajinabb idézeteket néhány igazi undergrund rep zenéből. A műfaj kedvelőitől, nem csak a műfaj kedvelőinek! Fogadjátok sok megértéssel!


„Legyél hős! Legyél megmentő! Legyél példakép! Csak te legyél témája a történelem óráknak. A korlátok átlépője, a gyengébbek védője, a biztosnak hitt tények értőjének megdöntője”
/Deego km. Hősök – Lehettek hősök/

„Szállj, szállj, szállj az égbe! Szállj magasra, és ezzel ne érd be!”
/Connections – Oroszlán/

„Én tartom magam annyira, hogy ne hallgassak másra. És tudjak nemet mondani a bűnös csábításra. A szemedbe hazudok, de védelek a hátad mögött. Az őrangyalod vagyok, és elűzöm az ördögöt.”
/Addamz – Őrangyal/

„Nélküled elveszek! Nélküled vak voltam, nélküled vak leszek!”
/Deego – Látok/

„Hiába ígérsz, hiszen tenned is kéne! Hiába vársz, más is ezt teszi éppen. Látnod kell, akkor megszűnik a gonoszság! Addig barátom, küzdj, mint egy oroszlán!”
/Connections – Oroszlán/

„Lesz még, hogy úgy érzed, hogy indulnod kell tovább Az ösztöneid szárnyalnak, s a szíved súgja hová. De hallgass rám, bárhová mész követnek a hibák. Most összegyűlnek a felhők, aztán felragyog a világ. Lesz. Lesz még, hogy úgy érzed ezt nem bírod már többé, mert nem érted, hogy miért pusztít minden ember a többért. Miért válnak az érzések, máról holnapra köddé, mert nem érted, hogy a boldogság hogyan változik könnyé.”
/Connections – Oroszlán/

„Fel kell áldoznod és vállalni magad! Meg kell látnod a rosszat, nem állíthatsz falat magad köré, így leszel csak személyiség. Napjaink hőse: igazi egyéniség”
/Deego km. Hősök – Lehettek hősök

„Mások elől mások kárára Törünk előre egy újabb pályára. Egy másik sztrádára- magasabb fokozat. Ahol nem számít rég az ok csak az okozat. A képek a szemekben csak kételyek, az élet az erekben csak képzelet. A részletekben élek és múlok el. Gyertek kezek és vigyetek el!”
/Deego – Részletek/

„Kell a kéz, ami keres! Kell a szíved, hogy tisztán szeress! Kell az arcod, egy mosoly, hogy nevess! Kell hogy észre vedd azt amit vakon nem tehetsz!”
/Deego – Látok/

„Örökké nem eshet! Derülj ki ég, had felejtsek!”
/Riddler – Örökké nem eshet

„Félek, de nagyon, hogy az élet nevű vagyon kihasználatlan marad, és ez által agyoncsapom, mert nem lesz rajta haszon, amit tapasztalatban mérnek. A legnagyobb kincse ennek az érdekbarát életnek.”
/Anonim mc – Vétel Föld/

„Boldogok a szelídek, de a népem barbár.”
/Barbárfivérek/

„Ó, soha ne add fel! Mert mindig kell egy cél, amiért küzdeni kell. Indulj el! Vár a világ. Egy új nap, egy új csodát. Harcolj hát! Amit szeretnél. Ne menekülj! Nézz szembe! Ó, a gond úgyis utolér. Ne félj, inkább higgy magadban! Az élet rövid. Elszáll, mint a ganja.”
/Connections – Oroszlán/

„Aki lépésben halad, az ló-szt sem ér el, aki érdek nélkül lázad, majd láz nélkül érvel, akit a szenvedély fűt, dacol bármilyen téllel, de aki mindig nagy lángon ég, az nagy lángon ég el!”
/Dsp - Alvajárók/

„Ez a talaj neked forró, mint a láva, maradj állva. Ha szemedben nincsen tűz, csak hamu inkább maradj gyáva!”
/Dsp – Alvajárók/

„Egy ponton mindenki megtörhető, még a szikla is!”
/Dsp – Mindent vagy semmit/

„Nagy levegő, orron be. Szájon ki. Tiszta fej. Vágj bele! Számold ki, az esély 10 max az 1-hez, mindegy, jobb, mint a semmi. Menj most! Legyél most! Gyerünk most! Mindent vagy semmit.”
/Dsp – Mindent vagy semmit/

„Szülők, dobjátok a kölköket a mély vízbe, hadd érezzék. Tanuljanak a hibákból. Ha megússzák a rosszat, nem jönnek rá, hogy az élet szép.”
/Dsp – Mindent vagy semmit/

„Bolygónk a Föld, csakis mi felelünk érte. Esélyt adott rá, hogy rajta élet jöjjön létre. Éri-e köszönet? Mikor kap ő hálát? Napról napra előrébb hozzuk halálát.”
/Rímharcosok klubja – Bolygónk a Föld/

„Zene nélkül az életem üres, mint egy doboz, olyan, mint a félelem.”
/SzvCrew – Zene nélkül/

„Néha kell a nap, hogy olvadjon a jég!”
/Hősök – Mindörökké/

„Ahol az ég a földet éri, én ott várok rád!”
/Riddler km. Siska – Káin/

„Meg mondjam neked, ki az igazi király? Az aki a spanja védelmében mindent kiáll!”
/Killakikitt – Péntekben élek/

„Vannak a jók, a rosszak, meg a nyertesek. Lehettek hősök, de lehettek vesztesek!”
/Deego km. Hősök – Lehettek hősök

Tetszett a cikk? Ajánld másoknak is!
Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasdhoz Add a Twitter-hez

Légy az első kommentelő!

Megjegyzés küldése

VIVA aktuális műsora

m1 aktuális műsora

VH1 aktuális műsora

TV2 aktuális műsora

MTV Music Television aktuális műsora

RTL Klub aktuális műsora

Zsenge-mét: a kecskeméti fiatalok blogja / Kecskemét ifjúsági blogja © 2008. A blogot Gunity Gábor készítette - Másik oldalam: Robinson tábor

További oldalam: Film és Médiatábor

Ugrás a tetejére!