2010. március 25., csütörtök

Sajnos, piroslapot kell osztanunk

A Zsenge-mét nem akar olyan blog lenni, ahol mindenről csak jót lehet írni. Mivel szívügyünknek érezzük a fiatalság dolgait, muszáj azt is elmondani, ami éppen nem tetszik. Most a Közöd road-show érdemelte ki a piroslapot.


Az ötlet jó volt, ezért ajánlottuk mi is a ma délutánt azoknak a fiataloknak, akiknek van mondanivalójuk az utca emberének. Merthogy a Közöd road-show erről szól. A társadalmi felelősségvállalás fontosságára hívják fel a figyelmet fiatal önkéntesek utcai  akciójukkal szerte az országban. Ma Kecskemétre érkezett a megmozdulás.  A program szerint délután 2 és 4 óra között beszélgettek volna a Helpi előtt a sétálókkal. De fél 3-kor még semmi nem történt. Akkor kezdtek készülődni. Akkor állították fel azokat a táblákat ( totemeket ), amire rá lehet írni, hogy ki mit vállal azért, hogy jobb legyen a világ. Ha a felelősségről szól ez a program, akkor ebben nem fér bele ekkora csúszás. Mert ha a sajtónak ( és az érdeklődőknek ) szétküldött programban 2 óra szerepel kezdési időpontként, akkor az legyen két óra. Az ember legyen felelős egy meghirdetett programért is. Sajnos ez most nem jött össze. Lehet, hogy utána sok-sok embert megszólítottak, de ilyen kezdéssel ezt elrontották. Kár, pedig valóban fontos lenne, hogy egyáltalán beszéljünk egymással. Reméljük, hogy az Éjszakai forgatag már jobban sikerül!


Tetszett a cikk? Ajánld másoknak is!
Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasdhoz Add a Twitter-hez

Légy az első kommentelő!

Megjegyzés küldése

VIVA aktuális műsora

m1 aktuális műsora

VH1 aktuális műsora

TV2 aktuális műsora

MTV Music Television aktuális műsora

RTL Klub aktuális műsora

Zsenge-mét: a kecskeméti fiatalok blogja / Kecskemét ifjúsági blogja © 2008. A blogot Gunity Gábor készítette - Másik oldalam: Robinson tábor

További oldalam: Film és Médiatábor

Ugrás a tetejére!